Juniori Jokipojat ry

Kärripojat Oy tiimipelaajaksi Juniori Jokipoikien matkaan

29.11.2023
Juniori jokipojat

Joensuulainen hinaus- ja tiepalveluyritys Kärripojat Oy on liittynyt Juniori Jokipojat ry:n TIIMIPELAAJIEN joukkoon yhteistyökumppaneihimme. Kärripojat Oy on Juniori Jokipoikien uusin yhteistyökumppani ja avustaa meitä organisoimaan entistä laadukkaampaa jääkiekon harrastamista seuramme lapsille ja nuorille. Kaukalon ulkopuolella Kärripojat auttaa asiakkaitaan tien päällä sattuvissa pulmatilanteissa. Jos auto sattuu jättämään tien sivuun, niin Kärripojat Oy:n palveluiden kautta saatte hinautettua auton kohti huoltokumppaniasi. Tienpäällisen auttajan roolin lisäksi heiltä voi ostaa peräkärrejä, niiden lisävarusteita sekä huollattaa peräkärrisi. Heiltä voitte myös vuokrata peräkärryn, jos eteen tulee tarpeita siirrellä tavaroita tai tehdä vaikkapa muuttoa toiseen osoitteeseen.

Näiden yllä mainittujen palveluiden osalta löydätte lisäinfoa sekä Kärripojat Oy:n yhteystiedot osoitteesta:
https://www.karripojat.fi/

Viime päivinä lunta on tuiskuttanut ja hinauspalveluissa on ollut varmasti kiirettä, mutta tavoitimme Kärripoikien toimitusjohtajan Tero Koposen. Hienoa että lähditte tukemaan Juniori Jokipoikien matkaa! Meneekö Juniori Jokipojat ja Kärripojat jatkossa eteenpäin kuin majakka ja perävaunu?
- Toivomme niin käyvän, vastasi Tero Koponen.

Kärripojat Oy on ollut aikaisemminkin tukemassa paljon lasten ja nuorten urheilua. Mikä on saanut teidät lähtemään mukaan tukemaan lasten ja nuorten urheilua?
- Haluamme mahdollistaa mahdollisimman monipuolisen liikunnan ilon lapsille ja nuorille.

Millaisia odotuksia teillä on yhteistyöhön Juniori Jokipoikien kanssa?
- Positiivista näkyvyyttä molemmille osapuolille.

Mille Juniori Jokipojat on näyttäytynyt seurana teidän näkövinkkelistänne uutena yhteistyökumppanina?
- Toimintanne on näkynyt ulospäin raikkaana nuorisotoimintana ja harrastusmahdollisuutena.


Juniori Jokipoikien ja Kärripojat Oy:n yhteisestä matkasta voitte lukea lisää verkkosivujemme uutisista sekä sosiaalisesta mediasta kauden aikana.

Alta olevista somelogoista pääsette ottamaan Kärripojat Oy:n seurantaan.
https://www.instagram.com/karripojat_oy/
https://www.facebook.com/KarripojatOy

KIITOS KÄRRIPOJAT OY!