Luistelu- ja kiekkokoulu

U8

Ensipiirrot jäähän tehdään Juniori Jokipoikien luistelukouluissa

Juniori Jokipojat on järjestänyt luistelu- ja kiekkokoulua jo useita vuosia. Joka syksy ja talvi ne keräävät yli sata innokasta lasta. Jäällä riittääkin vilinää, vauhtia ja iloa, kun seuran nuorimmat pääsevät jäälle.

Luistelu- ja kiekkokoulu tarjoaa lapsille monipuolisen liikuntaharrastuksen, jossa harjoitellaan luistelun ja jääkiekon alkeiden lisäksi tasapainoa ja motoriikkaa. Harjoitukset tapahtuvat leikkien ja pelien avulla. Toimintaa ohjaa lasten oma kiinnostus ja innostus.

Luistelukoulussa lapsi voi aloittaa oman vanhemman tai tutun aikuisen kanssa. Jossa luistelun alkeita opetellaan turvallisesti. Vanhempi-lapsi-ryhmästä voi puolestaan siirtyä LUISTELUKOULUUN, jossa luisteluharjoitukset jatkuvat yleensä ilman vanhemman apua. KIEKKOKOULUSSA aloitetaan tutustuminen jääkiekon alkeisiin mailojen ja kiekkojen kanssa.

Luistelu- ja kiekkokoululaiset voivat liikkua ryhmien välillä vapaasti talven mittaan ja vaihtaa ryhmää oman mielenkiinnon mukaan. Mukaan pääsee myös pitkin talvea, eli uudet tulokkaat ovat aina tervetulleita.

Luistelukoulu on sunnuntaisin syyskuusta-maaliskuuhun, harjoitukset ovat Joensuun jäähallissa. Hinta on 90€ sisältää opetuksen, vakuutuksen, jäämaksut ja harjoituspaidan.

Kiekkokoulu on kaksi kertaa viikossa torstaisin ja sunnuntaisin. Koko kausi syyskuu-maaliskuu maksaa 120€. Sisältää jäät, ohjauksen, vakuutuksen ja pelipaidan.

U8 joukkue kaudelle 2022-2023

U8 joukkueen ideana on saada kaikki luistelu- ja kiekkokoulussa mukana olevat -15 syntyneet pelajaat mukaan joukkuetoimintaan.Tällä saamme luotua kevyemmän ja turvallisen alun joukkueeseen siirtymiselle. Lue lisää...

Luistelukoulun, Kiekkokoulun ja U8 joukkueeseen ilmoittautuminen on nyt käynnissä kaudelle 2022-2023!

Luistelukouluun ilmoittautuminen

Leijona kiekkokouluun ilmoittautuminen

U8 joukkueen ilmottautuminen https://jokipojat.myclub.fi/flow/events/2120576

Harjoitukset alkavat 4.9.2022

Heräsikö kysyttävää?

Luistelukouluihin otetaan lapsia pitkin kautta, joten älä mieti enää vaan tule tutustumaan - vaikka jo seuraaviin harjoituksiin!

Taitovalmentaja:
Janne Hattunen
045 634 6401
[email protected]