Juniori Jokipojat ry

Ilmoittautumiset

Koulujen jääkiekkopäivä

Ilmoittaudu

Tyttökiekko

  • 7-15-vuotiaat tytöt voivat ilmoittautua kerran viikossa kokoontuvaan tyttökiekkoryhmään. Tätä nuoremmat voivat ilmoittautua luistelu- ja kiekkokoulun ryhmiin.
  • Tyttöjen U12 joukkueeseen voivat ilmoittautua kaikki enemmän harjoittelemisesta innostuvat tytöt. Harjoitukset ovat kolmesti viikossa ja joukkueella on myös pelejä
  • Tyttökiekkoryhmä harjoittelee kerran viikossa samalla jäävuorolla U12-joukkueen kanssa, joten siirtyminen tyttökiekosta U12-joukkueeseen on äärimmäisen helppoa. Myös luistelu- ja kiekkokoulun puolella lajista innostuvat tytöt voivat siirtyä missä tahansa vaiheessa kautta tytöille suunnattuihin ryhmiin.

Harjoitukset: Sunnuntaisin Joensuun jäähallissa klo 10.15-11.15

Kausimaksu: Syyskuun alusta maaliskuun loppuun 90€. Maksu sisältää jäämaksut, valmennuksen, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun

Harjoituksissa tarvittavat pakolliset varusteet: Luistimet, kypärä + CE-hyväksytty ristikko, kaulasuojus, jääkiekkomaila, säärisuojat, kyynärsuojat, jääkiekkohanskat

Vapaaehtoiset, turvallisuutta lisäävät varusteet: Alasuoja, hartiasuoja, pelihousut

Muuta huomioitavaa: Saavu hallille noin 30 min. ennen harjoituksia ja muista oma vesipullo mukaan.

Varusteita on myös mahdollisus saada lainaan jäähallilta.

ILMOITTAUTUMINEN
LISÄÄ TIETOA TYTTÖKIEKOSTA
TYTÖT U12

Tyttökiekkovastaava
Ellamari Tyrväinen
0445069355
[email protected]


Luistelu- ja kiekkokoulut

Lapsi aloittaa aluksi sen ryhmän mukana, johon hänet on ilmoitettu. Taitojen karttuessa lapsi voi liikkua ryhmästä toiseen. Pienimmät aloittavat lapsi-vanhempi-ryhmistä, joissa ei tarvitse olla luistelutaitoa ja kaikki harjoitteet tehdään yhdessä vanhemman kanssa. Luistelutaitojen karttuessa lapsi pääsee siirtymään luistelukouluun, jossa harjoitteita tehdään jäällä ilman vanhempia. Seuraavaksi lapsi voi siirtyä kiekkokoulun puolelle. Kiekkokoulussa lapsi pääsee toimimaan enemmän mailan ja kiekon kanssa.

Luistelukoulu: sunnuntaisin syyskuun alusta maaliskuun loppuun. Kausimaksu koko kaudelta on 90€ ja se sisältää opetuksen, vakuutuksen, jäämaksut ja harjoituspaidan.

Kiekkokoulu: kaksi kertaa viikossa torstaisin ja sunnuntaisin syyskuun alusta maaliskuun loppuun. Kausimaksu koko kaudelta on 120€ sisältää jäät, ohjauksen, vakuutuksen ja pelipaidan.

VARUSTEET:
Lapsi-vanhempi-ryhmä:

- ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet
- myös jäälle mukana tulevalla vanhemmalla luistimet ja kypärä

Luistelukoulu:
- ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet, maila, polvisuojat
- jäälle saa tulla myös kaikissa varusteissa

Kiekkokoulu:
- täysi varustus, myös kevyemmässä varustuksessa voi tulla paikalle

Juniori Jokipojilta saa myös lainaan varusteita!

U8 joukkue kaudelle 2023-24

Marraskuussa 2016 syntyneelle ikäluokalle perustetaan U8 joukkue. Harjoitusten sisältö ei muutu suuresti siirryttäessä luistelukoulusta tai kiekkokoulusta ensimmäiseen joukkueeseen, mutta pelitapahtumat tulevat mukaan toimintaan.

Luistelukoulun ja Kiekkokoulun ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024:

Toiminta alkaa 3.9.2023

Luistelukouluun ilmoittautuminen

Leijona kiekkokouluun ilmoittautuminen

U8 joukkueen ilmottautuminen (perustetaan marraskuussa 2023, 2016 syntyneet ilmoittautukaa kiekkokouluun)

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja täältä: https://juniorijokipojat.fi/joukkueet/luistelu-ja-kiekkokoulu/infoja taitovalmentaja Janne Hattuselta.

Taitovalmentaja:
Janne Hattunen
045 634 6401
[email protected]