Juniori Jokipojat ry

Pelaajalle

Vahingon sattuessa

Juniori Jokipojat ja Terveystalo ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan Terveystalolle pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito.

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Joensuu Kauppakatu 21, jossa sijaitsee suurin osa lääkäreiden vastaanotoista sekä laboratorio.

Tikkarinteen toimipisteessä toimii Terveystalo Joensuun kaikki leikkaustoiminta sekä osa erikoislääkäreiden vastaanotoista esim. ortopedit, käsikirurgi, verisuonikirurgi ja silmälääkärit.

Yhteydenotot toimipaikkoihin ja vastaanottoa pitäviin asiantuntijoihimme asiakaspalvelun kautta.

Toiminta-ohje
Ottakaa mukaanne kuvallinen henkilöllisyystodistus, kela-kortti, vakuutuskortti tai vakuutustiedot sekä ilmoittautuessanne mainitkaa seuranne nimi. Valmistautukaa maksamaan ensimmäinen käyntinne itse ja muistakaa myös tehdä vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitus.

Tästä lisätietoa Terveystalo Sportista.

Aukioloajat
Kauppakatu 21
ma-pe 7.30-20.00
la 8.00-14.00
su 10.00-14.00

Laboratorio
ma-pe, 7.30-15.30

Kuvantaminen
ma-to 8.00-16.00
pe 8.00-15.30

Kesä- ja pyhäaikataulut ilmoitetaan erikseen internet-sivuillamme.

MÄÄRÄAIKAINEN URHEILUVAKUUTUS - PELIPASSI

1. Hoitolaitosyhteistyökumppanimme löydät osoitteesta www.pohjola.fi > yritys- ja yhteisöasiakkaat > vahingot > kumppanuusverkostot > hoitolaitokset

2. Täytä Urheiluvahinkoilmoitus puhelimitse numerossa 0303 0303 (arkisin klo 8-18) tai verkossa osoitteessa www.pohjola.fi > yritys- ja yhteisöasiakkaat > vahingot > henkilövahingot > vapaa-aikana > tapaturma urheilussa ja siihen liittyvässä harjoittelussa

3. Korvauksenhakija maksaa hoitokulut ensin itse ja hakee Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta on haettava korvaukset 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu.

Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Ota mukaan Kelakortti. Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

Pohjolan sivuilla ohjeet ilmoituksen tekemiseen: Tapaturma urheilussa ja siihen liittyvässä harjoittelussa

Ja linkki lomakkeeseen: Urheiluvahinkoilmoitus

Ilmoitus täytetään yksityishenkilönä, jolloin Juniori Jokipoikien tietoja ei siihen tarvita.