Juniori Jokipojat ry

JH-Louhinta Oy Juniori Jokipoikien uudeksi pääyhteistyökumppaniksi

15.09.2023
Juniori jokipojat

Juniori Jokipojat ry ja JH-Louhinta Oy ovat solmineet uuden pääyhteistyökumppanuuden. Kyse on mittavasta yhteistyösopimuksesta, joka mahdollistaa nykyisten urheilupuolen satsauksien ylläpitämistä sekä niiden edelleen kehittämistä. JH-Louhinta liittyy Juniori Jokipoikien pääyhteistyökumppaneiden joukkoon, eli YLIVOIMA-KUUSIKKOON.

JH-Louhinta on louhinta, räjäytys sekä maansiirtotöiden erikoisosaaja Pohjois-Karjalasta. Heidän kärkipalveluitaan ovat räjäytys, poraus, kallion kiilaus, panostus ja tärinamittaukset.

Janne Huikuri on pitkän linjan urheilumies ja tekee tärkeää urheiluseurojen yhteistyökumppanuustyötä Juniori Jokipoikien seuran lisäksi seuramme joukkueissa sekä myös muiden urheilulajien, kuten salibandyn puolella. Hänen lapsensa pelaavat Juniori Jokipoikien poikien ja tyttöjen joukkueissa. Huoltohommat ja kaikenlainen auttaminen Juniori Jokipoikien joukkueissa on lähellä Jannen sydäntä. Hän saikin viime kauden päätteeksi seuraltamme vuoden huoltaja-palkinnon.

Kyselimmekin JH-Louhinnan yrittäjältä Jannelta kommentteja suureen yhteistyökuvioon liittyen.

JH-Louhinta on nyt mukana Juniori Jokipoikien YV-kuusikossa. Minkä pelipaikan JH-Louhinta ottaa kuusikosta? Oletteko puttaamassa takatolpilta tyhjiin vai ammutteko hirmuisia pommeja viivasta?

” Pakkien rooli viimeisenä lenkkinä on tärkeää, mutta centterinä pääsee sahaamaan molempiin suuntiin kahdensuunnan hyökkääjänä, joten otamme centterin tontin haltuun.” kommentoi JH-Louhinnan yrittäjä Janne Huikuri.

Mistä lähti liikkeelle ajatus lähteä mukaan seuramme YLIVOIMA-kuusikkoon?

” Ajatus lähti liikkeelle siitä, että pystyisi vielä parantamaan Juniori Jokipoikien junioritoimintaa entisestään. Jääkiekko on meille tärkeä juttu ja jäähalli tuntuu toiselta kodilta, joten haluamme auttaa jääkiekkoympäristöä kehittymään eteenpäin. Haluamme pitää toiminnan laadun nykyisellä tasolla ja kehitettyä sitä entisestään eteenpäin. Rakkaus lajia kohtaan saa aikaan intohimon kehittää toimintaa”. – tuumailee yrittäjä Janne Huikuri.

Millainen merkitys yhteistyökumppanuudella on yrityksellenne?

” Yhteistyökumppanuudella on suuri merkitys. Yhteistyön kautta pääsemme tutustumaan toisiin yrittäjiin entistä enemmän ja luomaan uusia verkostoja. Koskaan ei voi olla liikaa tuttuja ja koemme verkoston sekä uusien tuttavuuksien luomisen erittäin tärkeäksi asiaksi.”. – tuumaa Huikuri.

Haluatteko välittää terveisiä muille Pohjois-Karjalan yrityksille liittyen yhteistyöhön Juniori Jokipoikien kanssa?

” Jääkiekon parissa toiminen on antanut yrityksellemme todella paljon, olemme saaneet näkyvyyttä lisää ja olemme päässeet verkostoitumaan aikaisempaa enemmän jääkiekkoyhteisön kautta. Kannustamme yrityksiä lähtemään mukaan tukemaan heille tärkeitä urheilulajeja. Kaikki urheilu ja liikunta on tärkeää, mutta rohkaisemme yrityksiä lähtemään tukemaan heille itselleen tärkeitä ja rakkaita urheilulajeja”. – kertoo Huikuri.

Tulemme sanoittamaan auki yhteistä matkaa JH-Louhinnan kanssa kauden aikana. Haluamme jatkossa nostaa esiin entistäkin paremmin merkittäviä yhteistyökumppaneitamme tarinoiden ja haastatteluiden kautta.

YLIVOIMAKUUSIKON-kumppanimme JH-Louhinnan verkkosivuille pääset tästä linkistä:
https://www.jhlouhinta.fi/