Juniori Jokipojat ry

Aikuisten Harrastekiekkosarja käynnistyy taas tänä syksynä

14.09.2023
Juniori jokipojat

AIKUISTEN HARRASTEKIEKKOSARJA JOENSUUSSA

Onko sinulla kasassa kaveriporukka, joka tahtoisi päästä yhdessä harrastelemaan rennosti joukkueurheilua? Eikö mistään meinaa löytyä hyvää harrastuspaikkaa, jossa pääsisi hiukan kisailemaan ja pelailemaan rennossa meiningissä?

Ei hätää! Juniori Jokipoikien ja Suomen jääkiekkoliiton yhdessä organisoima aikuisten harrastekiekkosarja alkaa taas tänä syksynä.

Otamme vastaan myös uusia ilmoittautumisia aikuisten harrastekiekkosarjaan.

ILMOITTAUTUMISLINKKI AIKUISTEN HARRASTESARJAAN:
https://link.webropolsurveys.com/S/C36B1E4EC3770449

LISÄINFOA FINHOCKEYN SIVUILTA:
http://www.finhockey.fi/index.php/alueet/savo-karjala/harrastekiekko

ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU 8.10. SAAKKA!

Ensimmäistä kertaa harrastekiekkoporukkaa kasaavat; rohkeasti vaan kaveriporukka kasaan peleille, ei tarvita raudan lujaa taustaa jääkiekon parista!


Sarjaan osallistuu 8-10 joukkuetta ja etsimme vielä paria uutta porukkaa mukaan. Pelejä kaudessa kertyy 12-16 kappaletta syksystä kevääseen ja kausi huipentuu playoff-tapahtumaan. Playoffeissa tulee menestyksestä riippuen 1-3 peliä. Runkosarjan otteluillat ovat keskiviikko ja sunnuntai.

Aikuisten harrastekiekkosarjan osallistumismaksu on 1950e / kausi. Maksu pitää sisällään jäämaksut, osallistumismaksun jääkiekkoliitolle 400e, tuomarimaksut, toimitsijat sekä sarjan organisointiin liittyvät kulut. Sarjan tuotot käytetään suoraan lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen ja kehittämiseen.

Peleissä joukkueilla on usein yksi maalivahti ja kymmenen kenttäpelaajaa. Kenttäpelaajia voi olla tietysti enemmänkin, esimerkiksi 10-15 ja kaksi veskariakin jos oikein ruvetaan hurjastelemaan. Jos kokoatte joukkueen jossa on tuo 10 kenttäpelaajaa + 1 veskari, niin kauden pelit maksavat 178e per henkilö suurin piirtein. Jos mukana on taas esim. 15 + 1 veskari, putoaa joukkueen osallistumismaksu 122e kaudessa. Hyvin edullista harrastamista tarjolla siis ja kannattaa kasata mahdollisimman iso joukkue.

Pelit alkavat loka-marraskuussa. Ilmoittautuviin joukkueisiin ollaan yhteydessä ja ilmoittautuneille joukkueille järjestetään yhteinen alkuinfo-tilaisuus.

VARUSTEET HARRASTEKIEKKOSARJASSA?
Omat varusteet pelaajille jääkiekkopeleihin. Koko jääkiekkovarustesarja on oltava peleissä, kaulasuoja pitää olla, sekä ristikollinen tai visiirillinen kypärä.

VAKUUTUKSET?
Jokainen osallistuja ostaa Jääkiekkoliiton harrastepelipassin, jota ostaessa, ottaa joko liitolta vakuutuksen tai käyttää omaa henkilökohtaista vapaa-ajanvakuutustaan. Vahingon sattuessa osallistujat ovat itse vastuussa siitä, että onko vapaa-ajanvakuutus ajantasainen.

PELIASUT?
Yhtenäiset jääkiekon peluuseen tarkoitetut peliasut pelinumeroilla. Nimiä ei välttämättä tarvitse olla selässä, mutta onhan se makeampaa pelata, kun sukunimi koristaa paidan selkämystä. Juniori Jokipoikien Joen Tukkutiimi Oy on kätevä yhteistyökumppani peliasujen painatukseen ja peliasuja voi hankkia yhteistyökumppaniltamme Joensuun Intersport Erä-Urheilulta. Joukkueet hankkivat kuitenkin itse peliasunsa parhaaksi näkemästään paikasta sekä hoitavat asujen painatuksen.

Hankkimalla yhteistyökumppaneita joukkueellesi, voit saada joukkueen sarjaan osallistumisen kustannusta alaspäin, suosittelemme yhteistyökumppaneiden etsintää lämpimästi!

Lisätietoja aiheesta antaa Juniori Jokipoikien toiminnanjohtaja Jouni Juurela, osoitteessa [email protected]