Juniori Jokipojat ry

Syyslomaleiri 2023

Juniori Jokipoikien SYYSLOMALEIRI järjestetään tänä vuonna 16.-17.10.2023. Leiri on tarkoitettu U8-U14 ikävaiheiden harrastajille.

Leirin pääteemana on erilaiset jääkiekkoon liittyvät pelit sekä maalintekoharjoitukset. Leirin ohjaajana toimivat seuran palkallinen ammattivalmennushenkilöstö sekä mukanamme on myös yksi liikunnan alan opiskelija työharjoittelussa. Leiri järjestetään kahdessa ryhmässä.

Leirille voi osallistua jo jääkiekkoa harjoitelleet lapset, kuin myös jääkiekkoa kokeilemaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekkoharrastuksen aloittamista pohtineet lapset. Tuodaan rohkeasti osallistumaan kaikki jääkiekkoilun kipinän saaneet harrastajat paikalle sekä myös he, joilla kipinä saattaa olla vielä vasta syttymäisillään. Hauskojen liikunnallisten päivien aikana saamme kipinän yhdessä syttymään sekä vahvistumaan jääkiekkoon!

Leiri sisältää: kaksi ohjattua jääharjoitusta, kaksi oheisharjoitusta sekä yhden ruokailun per päivä. Ruokailu järjestetään yhteistyökumppanimme Holiday Linnunlahden tiloissa.

Päivän kesto on 08.00-14.30. Leirin hinta on 65 euroa.

Ilmoittautuminen syyslomaleirille tapahtuu tämän linkin kautta:

Mahdollisiin kysymyksiin leiriin liittyen vastaa mielellään,
Juniori Jokipojat Taitovalmentaja
Janne Hattunen
Puh. 0456346401