Uutiset

13.04.2016

Tuet ikäluokkien D-B harrastamiseen haettavissa 27.5. saakka


TIEDOTE JÄÄKIEKKOLIITON JÄSENSEUROILLE 13.4.2016
 

Tänään on julkaistu junioriseuroja koskettava lahjoitus, jonka ansiosta Jääkiekkoliitto pystyy jatkossa tukemaan huomattavasti suurempaa määrää junioreita, joiden perheillä on vaikeuksia selvitä joukkue- ja harjoitusmaksuista. Lisää uusista tuista voit lukea osoitteesta www.leijonat.fi/tuet.
 
Huomattavaa on, että ikäluokkien D-B tuet kaudelle 2016-17 tulevat haettavaksi nyt keväällä. Hakuaika alkoi tänään ja jatkuu 27.5. saakka. Syksyllä tulevat haettavaksi ikäluokkia F-E ja Leijona-kiekkokouluja koskevat tuet. Keväällä haettavien tukien tukisummat ovat seuraavat:
 
·         B-juniorit 1400 € 
·         C-juniorit 1000 €
·         D-juniorit 650 €
 
Seuroja tiedotetaan tukien saajista ennen juhannusta ja tuet maksetaan syyskuussa, tällöin tiedetään että tukien saajat jatkavat jääkiekkoharrastuksen parissa. Tukisumma maksetaan seuran tilille ja seura päättää sisäisesti, miten tukisumma hyvitetään tuen saaneen pelaajan perheelle.
Haku tapahtuu seuraavasti:
 
1.      Seuran yhteyshenkilö tutustuu kevään tukien kriteereihin – huomioida kannattaa, että hakijaan kohdistuvien kriteereiden lisäksi tukien saaminen edellyttää toimenpiteitä ja suunnitelmia myös seuralta.
2.      Seura informoi ko. ikäluokkien perheitä tukijärjestelmästä ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Jos kysymyksiin ei osata vastata, tulee seuran kääntyä oman aluepäällikön tai SJL:n yhteyshenkilön puoleen – perheet eivät voi olla suoraan yhteydessä Jääkiekkoliittoon vaan kysymykset koordinoidaan aina seuran yhteyshenkilön toimesta.   
3.      Tukea tarvitsevan juniorin huoltaja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle (esim. sähköpostilla) ja kopion viimeisimmästä koulutodistuksesta. Perusteluteksti liitetään seuran toimesta hakulomakkeen ”Huoltajan perustelut” – kenttään ja koulutodistus toimitetaan printatun version mukana postitse Jääkiekkoliittoon.
4.      Seura täyttää lomakkeen Jääkiekkoliiton verkkosivuilla, juniorin tietojen lisäksi tärkeää on vastata seuraa koskeviin kysymyksiin ja antaa seuran lausunto tukea hakevasta juniorista.
 

Juniori Jokipoikien yhteyshenkilöinä toimivat Samuli Hoskonen (samuli.hoskonen@jokipojat.fi) ja Hannele Kovanen (hannele.kovanen@jokipojat.fi). Hakemukset koulutodistuksineen voi lähettää sähköpostilla hannele.kovanen@jokipojat.fi 25.5.2016 mennessä!

31.03.2016

C-nuoret pelaavat mestaruudesta Mehtimäellä lauantaina

 

15- ja 16 -vuotiaiden junioreiden Mestiksen mitalit ratkotaan lauantaina 2.4 Joensuun jäähallissa. Mukana ovat Jokipojat, TuTo Turusta, Sapko Savonlinnasta sekä Kiimingin ja Oulun Kärppien yhteisjoukkue KKP/Kärpät team.

 

 “Nyt joensuulaisilla on hieno tilaisuus päästä mukaan nuorten kiekkoilun riemuun ja jännitykseen” sanoo joukkueenjohtaja Juha Piironen. “Kausi on päättymässä hienosti, toivottavasti kultaan! Vielä kuukausi sitten näytti siltä, että jäämme niukasti mitalipelien viivan alle, mutta joukkueemme paransi ja voitti viimeiset 4 otteluaan. Sillä upealla suorituksella voitimme runkosarjan ja saimme mitalipelit tänne Joensuuhun. Käytössämme on Joensuun kilpahalli, joten katsojilla on hieno mahdollisuus seurata pelejä koko iltapäivä. Virvokkeita ja välipalaakin lupaamme tarjota.”

 

Päivän ensimmäisessä ottelussa Jokipoikia vastassa on Oulun yhteisjoukkue. Alkusarjassa joukkueet kohtasivat kaksi kertaa ja voitot menivät tasan. Valmentaja Jaakko Piirainen uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin. “Vastassa on kovia joukkueita joiden kanssa ollaan mitelty tiukoissa peleissä pitkin kautta. Kentällinen ikäluokkamme pelaajista pelasi alkukauden B-junioreissa ja kun nyt koko ikäluokkamme joensuulaisten pelaajat ovat samassa kokoonpanossa, voimme mennä aina kultaan saakka. Tervetuloa kannustamaan!”

 

Joensuulaisjunioreille mitaliottelut kotihallissa ovat ainutlaatuinen ja kauan odotettu tapahtuma. Kuluneen kauden bussissa vietetyt kilometrit voidaan nyt unohtaa. Palkinto kaudesta on luvassa ihan kotihallissa ja kotiyleisön edessä. Tiistain harjoituksissa joukkueessa oli iloinen tunnelma. Kapteeniston hymy oli jo herkässä, mutta pojat laittoivat naamaa peruslukemille kuvaajaa varten. “Nyt mennään päätyyn saakka!” huikkasivat pojat jäältä. ”Maaleja tehdään - ja tietysti kultaa tulee viikonloppuna! Sitten tulee leveämpiä hymykuvia.”

 

Lauantain Final Four -pelit alkavat välieräotteluilla klo 12:30, pronssiottelu alkaa 16:30 ja finaali pyörähtää käyntiin klo 17:30.

24.03.2016

TULE VALMENTAJAKSI JUNIORI JOKIPOIKIIN!

Haluamme seuraamme lisää innokkaita juniorivalmentajia kehittämään seuramme lapsia ja nuoria.

Me koulutamme sinut jääkiekon mielenkiintoiseen maailmaan!

Ota rohkeasti yhteyttä Markku Kyllöseen 
050-5978248 
markku.kyllonen@jokipojat.fi

ja lähde mukaan rakentamaan Joensuulaista jääkiekkoa!

16.03.2016

SUSIRAJA F1 TURNAUS 10.-11.9.2016 JOENSUUN JÄÄHALLISSA

LIITTEENÄ TURNAUSKUTSU JA MAJOITUSTARJOUS.

KUTSU

MAJOITUSTARJOUS

10.03.2016

Mestis playoff-kausikortit

Junioreitten kausikortit on aktivoitu automaattisesti playoff-korteiksi, joilla pääsee seuraamaan edustuksen playoff-pelejä kauden loppuun asti.

Kaikki mukaan kannustamaan Jokipojat päätyyn asti!

10.03.2016

Emma Ritari Suomen mestariksi Jyp paidassa

Juniori Jokipojat onnittelee omaa kasvattia Emma Ritaria ja Jyp naisia Suomen mestaruudesta!

14.01.2016

Juniori Jokipoikien Suurarvonta on suoritettu

Juniori Jokipoikien Suurarvonta on suoritettu ja päävoitto Citroën C3 auto osui Kari Knuutille, Sastamalasta - paljon onnea, Kari!

Voittajaluettelo löytyy http://juniorijokipojat.fi/suurarvonta. Onnittelut kaikille voittajille!

13.01.2016

Olympiarahaston junioriavustukset haettavissa

JUNIORIAVUSTUSTEN HAKU KÄYNNISSÄ - HAKUAIKA 11.1. - 27.1.2016

Hakemukset on tarkoitettu ikäluokille F-C.

Vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse: hannele.kovanen@jokipojat.fi 25.1.2016  mennessä.

Hakemukseen huoltajan perustelut, pelaajan henkilötunnus ja ikäluokka sekä tieto onko saanut aikaisemmin tukea Olli Pulkkasen rahastosta kaudella 2015-2016 tai Olympiarahastosta v. 2015.

 

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön 
OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 65.000 €
 

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista.

Tukien hakeminen tapahtuu seurojen toimesta sähköisellä lomakkeella Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla. Hakuaika on 11.1.2016 – 27.1.2016 (hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä).

Haku tapahtuu seuraavasti:

1. Lapsen huoltaja lähestyy seuraa ja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle
2. Seura täyttää lomakkeen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla


Hakemukset käsitellään tammi-helmikuun 2016 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille 17.2.2016 mennessä (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä).

Avustusten kokonaismäärä on 65.000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ensisijalla ovat ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Olli Pulkkasen rahastosta kaudella 15-16 tai Olympiarahastosta tammikuussa 2015.

Lisätietoja seurojen vastuuhenkilöiltä.

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO on Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alaisuudessa toimiva rahasto, jonka hallinnointiin liittyvät toimet hoitaa Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys).

Rahaston alkupääoma oli 250.000 euroa. Suomen miesten Olympia-joukkue sai summan sopimuksen mukaisesti bonuksena Suomen Jääkiekkoliitolta Torinon 2006 Olympialaisten hopeamitalista. Rahaston pääomaan lisättiin Jääkiekkoliiton Vancouverin olympialaisten pronssimitalista maksama 210.000 euroa sekä Olympiakomitean maksama pronssibonus 20.000 €. Pääomaan lisättiin myös Jääkiekkoliiton Sotshin Olympialaisten pronssimitalista maksama 210.000 €, Olympiakomitean maksama pronssibonus 30.000 € sekä Prahan 2015 MM-kisojen pelaajien sijoitusbonus 50.000 €.

Pääomalahjoitukset yhteensä 770.000 €.

Tähän mennessä (joulukuu 2014) rahastosta on jaettu avustuksia yhteensä 278.973 €.

Rahaston toimintaa säätelee ohjesääntö. Ohjesäännön mukaisesti avustusten myöntämisestä päättää yllä mainittujen joukkueiden pelaajista muodostettu kuusihenkinen ohjausryhmä. Päätösten käytännön toimet hoidetaan Pelaajayhdistyksen toimistossa (toiminnanjohtaja Jarmo Saarela ja yhteyspäällikkö Iiro Järvi).

 

19.11.2015

JOULUKUUN TAITO-JA PELILEIRI

Leiri pidetään 28.12-30.12.2015

Lisätietoja

http://juniorijokipojat.fi/joukkueet/%C3%A4rjyleirit

29.10.2015

Viisi entistä Jokipoikakasvattia pääsee pukemaan ylleen Leijonapaidan

Marraskuun alussa Suomen eri maajoukkueet kokoontuvat ulkomailla pelattaviin turnauksiin. Tällä kertaa Leijoniin kutsun saivat viisi entistä Jokipoikakasvattia: Eve Savander, Teemu Väyrynen, Niko Kuiri, Urho Vaakanainen ja Eemeli Räsänen.

17-vuotias Eve Savander valittiin mukaan Suomen naisten maajoukkueeseen Ruotsissa 4.-8.11. pelattavaan turnaukseen. Suomi kohtaa turnauksessa Ruotsin, USA:n ja Kanadan. Nykyisin Team Kuortanetta edustava nuori puolustaja oli mukana jo viime kevään MM-kisoissa edustamassa Suomea, kun Suomi saavutti MM-pronssia.

Teemu Väyrynen matkaa Tshekkiin 6.-8.11. alle 19-vuotiaiden maajoukkueen mukana. Joukkue pelaa kolme peliä Tshekkiä vastaan. Kuluva kausi on lähtenyt Väyryseltä räväkästi käyntiin. Nuorten SM-Liigaa Espoon Bluesissa pelaava hyökkääjä on takonut 17 ottelussa tehot 9+6=15.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Sveitsin-turnaukseen matkustaa nykyisin Oulun Kärppiä edustava Niko Kuiri. 4.-8.11. pelattavassa turnauksessa Suomea vastassa ovat Sveitsin lisäksi Ruotsi, Tshekki ja USA. Kuluvalla kaudella sentterinä pelaava Kuiri on tehnyt Nuorten SM-liigan 15 pelissä tehot 2+3=5.

Urho Vaakanainen ja Eemeli Räsänen puolestaan matkustavat Kanadaan, jossa pelataan kovatasoinen junioriturnaus. Turnaus on Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueen kauden päätapahtuma ja se pelataan 1.-7.11. Kanadan lisäksi Suomi kohtaa turnauksessa mm. Venäjän ja Ruotsin. Vaakanainen pelaa aiemmin mainitun Väyrysen joukkuetoverina Bluesissa. Puolustajalupaus on aloittanut kauden hyvin ja hän on tehnyt 17 otteluun tehot 2+11=13. Räsänen edustaa Porin Ässiä. Pitkänhuiskea puolustaja Räsänen on pelannut tällä kaudella Nuorten SM-liigaa neljän pelin verran. Enimmäkseen hän on kuitenkin pelannut B-nuorten Mestistä.

21.10.2015

Olli Pulkkasen rahaston kautta jaettavat tuet

Olli Pulkkasen rahaston avustusten jako jatkuu kaudella 2015–16. Kuluvalla kaudella tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista.

Avustuksen jakamisessa ensisijalla ovat uudet hakijat. Avustusta voivat hakea ikäluokat F-C.

Kauden 2015–16 avustusten hakuprosessin aikataulu on seuraava: 

- lokakuu (8.-30.10.2015): tukien hakeminen seuran toimesta sähköisellä lomakkeella. Hakemukset tulee lähettää toimistolle sähköpostitse: hannele.kovanen@jokipojat.fi
- marraskuu 2015: hakemusten käsittely
- joulukuu 2015: päätökset avustusten saajista ja tukien maksaminen seurojen kautta

Suomen Jääkiekkoliitto on pyytänyt verottajalta kannanoton avustusten veronalaisuuteen. Verottajan tulkinta on, että avustus on lahjoitus eikä siitä synny veronalaista tuloa.  

19.10.2015

Juniori Jokipojat ry syyskokous 26.10.2015

Juniori Jokipojat ry:n syyskokous maanantaina 26.10.2015 klo 18:30, ISLO:lla luokkahuoneet 1-2, Länsikatu 15.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä hallituksen täydentäminen.

Syyskokouksessa

1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

2. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto.

3. Käsitellään hallituksen kertomus edellisen vuoden toiminnasta.

4. Käsitellään edellisen tilikauden tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto

5. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille tilien ja hallinnon osalta.

6. vahvistetaan kuluvan kauden tulo- ja menoarvio

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille

8. Käsitellään muut hallituksen valmistelemat ja kokouskutsussa mainitut asiat.

Tervetuloa jäsenistö!

17.08.2015

Junnujen kahvio auki 17.8.2015 alkaen

Juniori Jokipoikien kahvio harjoitushallin puolella 2. kerroksessa avataan tänään 17.8.2015! TERVETULOA!

AUKIOLOAJAT:

MA-PE KLO 17-20

LA-SU KLO 10-20

10.08.2015

Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuus

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Seuramme on lähtenyt mukaan Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.
Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Terveisin,
Juniori Jokipojat ry

Ohjeet pelaajille pähkinänkuoressa

Verkkokumppanuuspelaamisen voi tiivistää pelaajille kuuteen askeleeseen. Seura voi itse päättää korostaako se viestinnässään pelaamista aina omien nettisivujensa kautta, vai haluaako se tuoda esille myös mahdollisuutta tallentaa verkkokumppanuuslinkki tietokoneen tai puhelimen kirjanmerkiksi. Kirjanmerkin kautta pelaaminen on nopeaa ja helppoa, mutta se ei tuo liikennettä seuran nettisivuille.

Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen: 

Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla.
Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.
Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.
Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.
Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

Näin helposti klikkaat tukea seurallesi puhelimella tai tabletilla:

Mene seurasi sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria
Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID.
Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhoneAndroidNokia/Windows Phone
Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.

 

 

Välitättehän viestiä runsaasti eteenpäin, kiitos! Kuka tahansa voi pelata linkin kautta ja näin tukea Juniori Jokipoikia! 

Banneri löytyy Junnujen etusivulta!

Tässä vielä suora linkki pelaamiseen: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=714102​

06.08.2015

Edustuksen harkkapelit

Edustuksen harkkapeleihin junnut pääsevät viime vuotisilla korteilla ilmaiseksi!

Harjoitusottelut:

19.08. Jokipojat - Kiekko-Vantaa KLO 18:30

21.08. Jokipojat - SKA Karelia KLO 18:30

26.08. Jokipojat - Hokki KLO 18:30

02.09. Jokipojat - SapKo KLO 18:30

 

Runkosarjaotteluihin junnut/toimihenkilöt voivat lunastaa 20€:lla Juniorikortin (sirullinen kortti - ei kannata hävittää!). Joukkueenjohtajat keräävät listan ja ilmoittavat toimistolle korttien määrän mikä tilataan edustukselta. Edustus laskuttaa joukkuetta. Kortit toimitetaan joukkueenjohtajille.

p.s. Korteilla pääsee myös PlayOffeihin.

05.08.2015

AVOIN JÄÄ

Tiistaisin 13.30-14.30 Kilpahallissa oleva AVOIN JÄÄ on kaikille alle 13-vuotiaille, sinun ei siis tarvitse olla Jokipoikien juniori osallistuaksesi jäälle. 
Varustukseksi tarvitset ristikollisen kypärän, mailan ja luistimet. Toiminta jäällä on omatoimista, mutta paikalla on aina Jokipoikien valmentaja.

Käytä omatoiminen jää hyväksesi ja ota kaverisi mukaan jäälle!

10.06.2015

PELIPASSIT 2015-2016

 

Muistutus pelipasseista!

Jääkiekkoliiton sivuilta löytyy infoa kauden 2015-2016 pelipasseista http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/

Linkki lunastukseen PELIPASSIN LUNASTAMINEN

Jokainen pelaaja, valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja (tarvittaessa) lunastaa ja maksaa itse pelipassin jääkiekkoliiton sivuilta!

Omaa vakuutustodtusta ei tarvitse toimittaa - vakuutusnumero kysytään pelipassia lunastettaessa. Joukkueenjohtajalle pelipassin sähköpostivahvistus kontrollia varten. Kuittia vastaa voi esim. valmentaja saada takaisin pelipassin hinnan.

 

Pelipassi lunastettava 30.6.2015 mennessä ks. alla tiedot vakuutuksesta.

 

PELIPASSIN VOIMAANTULO

Sporttiturva (=vakuutus) astuu voimaan 1.5.2015 lähtien, mikäli pelipassi ja Sporttiturva on maksettu 30.6.2015 mennessä. Mikäli sporttiturvan (=vakuutus) sisältävä pelipassi lunastetaan 1.7.2015 jälkeen, tulee vakuutusturva (=vakuutus) voimaan maksupäivänä kello 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.
Kannattaa huomioida, että pelaajalla on oltava voimassa oleva ja maksettu pelipassi, joka on kirjautunut järjestelmään ennenn kuin hänet voidaan siirtää tilastoivan joukkueen ottelukokoonpanoon.

09.06.2015

D-junnut Ärjyleirin ohjelma

Ärjyleiri 2015 D-junnut 9.- 12.6

Päiväohjelma

Tiistai

klo: 8.15 Leirin avaus

Klo: 9- 10 jää ryhmä 1/oheinen 2

klo: 10.15- 11.15 jää Ryhmä 2/ oheinen 1

klo: 11.45- 12.30 Ruokailu

Klo: 12.30- 13 pelailu

Klo: 13.15 - 14.15 jää 1/kaupanki sota 2

klo: 14.30- 15.30 jää 2/kaupunki sota 1

klo: 16.00 Kotia

Keskiviikko

klo: 8.15 Päivän avaus/oheisharjoitus

Klo: 9-10 jää ryhmä 2/Paini Tatamilla 1 8.30- 9.30

klo: 10.15- 11.15 jää Ryhmä 1/ Paini Tatamilla2 1015- 11.15

klo: 11.45- 12.30 Ruokailu

Klo: 12.30- 13 pelailu

Klo: 13.15- 14.15 jää 2/katukoris 1

klo: 14.30- 15.30 jää 1/katukoris 2

klo: 16.00 Kotia

Torstai

klo: 8.15 Päivän avaus/oheisharjoitus

Klo: 9-10 jää ryhmä 1/salibandy Areena 2 8.30- 9.30

klo: 10.15- 11.15 jää 2/ salibandy Areena110.15- 11.15

klo: 11.45- 13 Ruokailu

Klo: 12.30- 13 pelailu

Klo: 13.15- 14.15 jää 1/jalkapallo 2

klo: 14.30- 15.30 jää 2/jalkapallo 1

klo: 16.00 Kotia

Perjantai

klo: 8:30 Päivän avaus/oheisharjoitus

klo: 9.30 - 12.30 Leiripeli

klo: 13.00 Ruokailu

klo: 14.15 Leirin päätös

 

 

 

Leirin hinta 150 E

Leirin hintaan kuuluu t-paita, ruokailut, välipalat, jäät ja valmennus

Varusteita voi säilyttää hallilla leirin aikana!

Varustus

Jääkiekko varusteet+ harjoituspaita

Ruokailut Ravintola Aurassa

Sisä ja ulkoliikunta varustus (sisäpeli kengät)

Välipala Jäähallilla

Sählymaila

 

22.05.2015

Kahdelle Juniori Jokipoikien kasvatille MM-hopeaa alle 18-vuotiaiden MM-kisoista

Joensuulaislähtöiset Petrus Palmu ja Teemu Väyrynen olivat mukana Suomen alle 18-vuotiaden poikien MM-joukkueessa, joka voitti Sveitsissä pelatuissa MM-kisoissa hopeaa. Juniori Jokipojat onnittee poikia ja palkitsee Petruksen ja Teemun Intersportin lahjakorteilla!

09.05.2015

Intersportin joukkuekohtaiset asiakasnumerot

Intersportin joukkuekohtaiset asiakasnumerot:

A 11017

B 10477

- 00 10484

- 01 10485

- 02 10632

- 03 10734

- 04 10830

- 05 10950

- 06 11027

- 07/08 11079

NAISET 10487

HCM 10488

SEURA 10491
 

04.05.2015

Lisäharjoittelu F-D vk 25-26

Seura tarjoaa lisäharjoittelua F-D junioreille seuraavasti

Vk25

Tiistai 16.6

Oheinen klo. 13:15 ja jää klo. 14:35-15:35

Torstai 18.6

Oheinen klo. 9:45 ja jää klo. 11-12

 

Vk26

Maanantain 22.6

Herkkyyskausi+Pelit klo. 11-13

Tiistai 23.6

Herkkyyskausi+Pelit klo. 11-13

Torstai 25.6

Herkkyyskausi+Pelit klo. 11-13

 

Lisäharjoitteluviikkojen hinta 20e/pelaaja

 

Ilmoittautumiset:  http://goo.gl/forms/FGvXyINTw9

 

Lisätietoja:

Markku Kyllönen puh: 050-5978248 sposti: markku.kyllonen@jokipojat.fi

30.04.2015

PELIPASSIT 2015-2016

Jääkiekkoliiton sivuilta löytyy infoa kauden 2015-2016 pelipasseista http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/

Jokainen pelaaja, valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja lunastaa ja maksaa itse pelipassin jääkiekkoliiton sivuilta (linkki aukeaa 1.5.2015)

Pelipassi lunastettava 30.6.2015 mennessä ks. alla tiedot vakuutuksesta.

PELIPASSIN VOIMAANTULO

Sporttiturva (=vakuutus) astuu voimaan 1.5.2015 lähtien, mikäli pelipassi ja Sporttiturva on maksettu 30.6.2015 mennessä. Mikäli sporttiturvan (=vakuutus) sisältävä pelipassi lunastetaan 1.7.2015 jälkeen, tulee vakuutusturva (=vakuutus) voimaan maksupäivänä kello 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.
Kannattaa huomioida, että pelaajalla on oltava voimassa oleva ja maksettu pelipassi, joka on kirjautunut järjestelmään ennenn kuin hänet voidaan siirtää tilastoivan joukkueen ottelukokoonpanoon.

27.04.2015

Kauden 2014-2015 palkitut

Kauden päättäjäisissä Urheilutalolla palkitut:

Palkintoja mukana jakamassa edustusjoukkueen Samu Pitkänen ja Mikael Edelmann.

Juniori Jokipojista mukana kehityspäällikkö Markku Kyllönen ja taitovalmentaja Janne Hattunen sekä juontamassa Lauri Hyvönen.

Palkittavat ikäluokka F-06/-07:

Kehittynein pelaaja: Konstantin Kudinov, Aaro Parviainen ja Mio Ilvonen

Fair Play pelaaja: Lenni Matikainen, Akseli Laitila ja Jesse Flinkman

 

Palkittavat ikäluokka F-05:

Kehittynein pelaaja: Simppa Svensk, Cristopher Rembetti ja Miika Kolehmainen

Fait Play pelaaja: Mikko Karttunen, Aleksi Ikonen ja Tobias Jörgens

 

Palkittavat ikäluokka E-04:

Kehittynein pelaaja: Jesse Lappalainen, Veeti Matikainen ja Jesse Könönen

Fair Play pelaaja: Lasse Vatanen, Aleksanteri Kaskimäki ja Arttu Jussila

 

Palkittavat ikäluokka E-03:

Kehittynein pelaaja: Laitila Eemeli, Kiviniemi Jaakko ja Juurela Matias.

Fair Play pelaaja: Piiroinen Niklas, Eronen Iiro ja Huovinen Valtteri

 

Palkittavat ikäluokka D-02:

Kehittynein pelaaja: Tiitus Kempas ja Waltteri Pippola

Fair Play pelaaja: Severi Silvennoinen ja Elias Karhinen

 

Palkittavat ikäluokka D-01:

Kehittynein pelaaja: Jere Hietala ja Veeti Parviainen

Fair Play pelaaja: Juuli Semi ja Joona Naumanen

 

Palkittavat joukkue C-00:

Paras puolustaja: Jasper Holopainen

Paras hyökkääjä: Olli Sorsa

 

Palkittavat joukkue C-99:

Paras puolustaja: Niko Hämäläinen

Paras hyökkääjä: Kalle Anttonen

 

Palkittavat joukkue Naiset:

Paras puolustaja: Hanna-Riikka Turpeinen

Paras hyökkääjä: Milka Oksman

 

Palkittavat joukkue B-nuoret:

Paras puolustaja: Santeri Silvennoinen

Paras hyökkääjä: Kenta Mustonen

 

Palkittavat joukkue A-nuoret:

Paras puolustaja: Joni Muranen

Paras hyökkääjä: Teemu Nissinen

 

Erikoispalkinnot kaudella 2014 - 2015:

Nuori Leijona palkinto U-16 maajoukkueessa pelanneelle: Eemeli Räsänen

Huippupohjola –leiripelaaja: Aleksi Inkinen ja Arttu Ruotsalainen

U-16 Leijonatyttö – leiripelaaja: Mari Tervala

Musikka palkinnon C2 ikäluokalle tulee luovuttamaan Jouni Westerman, palkinnon saa Santeri Pippola.

Tapio ”Taape” Pohtinen tulee luovuttamaan kauden 2014 - 2015 maalivahdin kiertopalkinnon, palkinnon saa huippupohlaleirillä mukana ollut,

Arttu Ruotsalainen C-00

Seura haluaa muistaa myös Eve Savanderia Naisten maajoukkue edustuksesta ja MM pronssi mitalista InterSport lahjakortilla jonka Eve saa noutaa seuran toimistolta. Onnea ja menestystä toivottaa Juniori Jokipojat!!

Tässä vaiheessa myös hyvä mainita, että Juniori Jokipoikien kasvatit Teemu Väyrynen ja Petrus Palmu ovat pelaamassa U-18 kisoja Sveitsissä. Teemu edustaa tällä hetkellä Espoon Bluesia ja Petrus pelasi viime kauden OHL liigaa Owen Sound Attacissa

Seura palkitsee myös aktiivista seuraväkeä...

Vuoden huoltaja: Hannu Kinnunen C-00

Vuoden joukkueenjohtaja: Sari Hietala D-01

Vuoden Valmentajat: Jaakko Piirainen C-99 ja Tommi Kettunen E-04

Kauden seuratyöntekijä viirit muistoksi

koulujen ja seuran välisestä yhtestyöstä: Sami Räty

pitkäaikaisesta valmentajan työstä seurassa: Ari Aaltonen

pitkäaikaisesta valmentajan työstä seurassa: Juha Lappalainen

27.04.2015

Juniori Jokipojat ry kevätkokous 7.5.2015

Seuran kevätkokous on torstaina 7.5.2015 klo 18- Islolla kokoustilat 1 ja 2. Islon osoite on Länsikatu 15, 80110 Joensuu

ESITYSLISTA:

1. Kokouksen avaus
2. Osallistujien toteaminen
3. Kokouksen puheenjohtajan valinta
4. Pöytäkirjan tarkastajien valinta
5. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
6. Selvitystä seuran tämän hetken taloudellisesta tilanteesta
- Hallituksen teettämä selvitys jääkiekkoilun kuluista, Niko Svensk
- Jäsenmaksu
- Seuramaksu
7. Hallituksen täydentäminen
8. Sääntömuutos
9. Muut asiat
10. Kokouksen päättäminen
 

08.04.2015

A-nuorten TryOut harjoitukset 16. - 18.4!!!

Juniori Jokipoikien A-nuoret aloittavat ensi kauden joukkueen rakentamisen 16. - 18.4. pidettävillä avoimilla harjoituksilla.  

 

Harjoitusten viikko ohjelma

16.4. kokoontuminen ja oheinen klo 16.00 (jää klo 17.15-18.30)

17.4. kokoontuminen ja oheinen klo 16.00 (jää klo 17.30-18.45)

18.4. kokoontuminen ja oheinen klo 12.00 (jää klo 13.15-14.30)

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla, jouni.varis@karelia.fi tai mika.martikainen@jokipojat.fi