Juniori Jokipojat ry

Yrityskumppani: HANZA Mechanics Joensuu oy

31.03.2024
Juniori jokipojat

Juniori Jokipoikien yrityskumppanit ovat äärimmäisen tärkeä osa seuramme toiminnassa, sillä he ovat mahdollistamassa laadukasta urheiluseuratoimintaa. Tämä artikkeli on osa yrityskumppaneidemme esiin tuomisen juttusarjaa. Esittelyvuorossa on tällä kertaa HANZA Mechanics Joensuu oy, joka on yksi Juniori Jokipoikien tuoreimmista yhteistyökumppaneista.

HANZA Mechanics Joensuu Oy on kansainvälinen teknologia-alan yritys paikallisella sydämellä. HANZA on erikoistunut ohutlevyrakenteiden suunnittelun optimointiin ja hitsattujen ohutlevyrakenteiden valmistukseen. Työntekijöitä on yhteensä noin 145 ja tehdas pinta-alaa 8500 m2. Yrityksen visiona on olla ainutlaatuinen lisäarvoa tuottava liikekumppani.

Miksi päätitte lähteä mukaan tukemaan pohjois-karjalalaista junioriurheilua?

Joensuun tehtaan johtaja Aku Lampola vastaa, että: ”Haluamme olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista työssäkäyntialueellamme. Tukemalla pohjois-karjalalaista junioriurheilua uskomme olevan positiivisia vaikutuksia perheiden hyvinvointiin ja tulevaisuuden uskoon alueellisen elinvoiman kasvattamiseksi. Tarvitsemme tulevaisuudessakin työvoimaa alueelta ja uskomme yhteistyön myötä yrityksen nimen tunnettuuden lisääntymisen parantavan työvoimansaantia jatkossa.”

Mitä odotatte yhteistyöltä Juniori Jokipoikien kanssa?

”Meille on ensisijaisen tärkeää, että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa, joten tukemalla Juniori Jokipoikien toimintaa pääsemme vaikuttamaan harrastamisen mahdollisuuksiin. Lisäksi odotamme yhteistyöltä yritykselle tärkeiden arvojen mukaista toimintaa. Toivomme myös HANZAN näkyvyyttä kohderyhmän keskuudessa ja yhteisiä artikkeleita/juttuja mediassa mukaan lukien sosiaalinen media.”

Yrityksen verkkosivut löydät osoitteesta:
https://hanza.com/fi/valmistusklusterit/suomen-klusteri/hanza-mechanics-joensuu/