Juniori Jokipojat ry

Suurarpajaisten pääpalkinto Pohjois-Karjalaan!

03.02.2022
Juniori jokipojat

Juniori Jokipoikien suurarvonnan pääpalkinto, Volkswagen Polo Comfort luovutettiin liperiläiselle Juhani Mantsiselle. Juhani kertoi auton tulevan tyttären käyttöön ja uusi auto olikin ollut ajatuksena hankkia lähiaikoina. Juhani kertoi ostaneensa arvan Prismasta kahvihetken lomassa junioripelaajan äidiltä. Kyllä kannatti silloin olla pullakahvilla Juhani nauraa. Jarmo Mustosen soittaessa voitosta ei sitä heti meinannut uskoa todeksi, koska arpaonni ei ole aiemmin ollut suotuisa. Juhanin lähetti erittäin isot kiitokset Juniori Jokipojille ja lupasi olla myös jatkossa tukemassa joensuulaista juniori jääkiekkoa.

Arpajaisten pääpalkinnon voittaja hymyili iloisena ja mallaili, miten uudella Volkswagenilla kelpaa ajella ”luu ulkona”. Autoa olivat luovuttamassa K-Auto Joensuun tuotepäällikkö Sakari Tuunanen sekä Juniori Jokipoikien toiminnanjohtaja Jarmo Mustonen.

Arpajaiset sujuivat hyvin. Juniorit sekä heidän vanhempansa tekivät ison työn myymällä arpoja ja lisäksi yhteistyökumppanit olivat arpajaisissa vahvasti mukana. Melkein kaikki palkinnot jäivät tänä vuonna omaan maakuntaan. Ilo oli tehdä yhteistyötä K-Auton kanssa ja auton toimitus tilaus ja luovutus sujuivat erittäin mallikkaasti. Jarmo Mustonen kiittää vielä kaikkia arvan ostaneita sekä ison myyntityön tehneitä talkoolaisia. Arpajaiset ovat hyvin tärkeä osa Juniori Jokipoikien varainkeruuta ja sillä tuetaan suoraan lasten ja nuorten juniorikiekkoilua, Jarmo muistuttaa.

K-Auto Joensuun Sakari Tuunanen oli tyytyväinen yhteistyöhön ja arpoja myytiin myös heillä kannatusmielessä. Prisman pääaulassa esillä ollut palkintoauto herätti mielenkiintoa ja oli hyvää mainosta myös Volkswagenille. Varmasti jatkamme yhteistyötä myös tulevaisuudessa, sillä on tärkeää tukea nuoria urheiluharrastuksissaan. Onnea kaikille arvonnassa voittaneille ja lämpimät kiitokset Juniori Jokipojille, päättää Sakari.