Suurarvonnan palkintoauto pääsi uuteen kotiin

Suurarvonnan palkintoauto pääsi uuteen kotiin

07.02.2020

Juniori Jokipoikien suurarvonnan pääpalkintona ollut henkilöauto, Ford Fiesta pääsi keskiviikkona uuteen kotiin Lappeenrantaan. Fiestan uusi ja onnellinen omistaja Sari Salin saapui hakemaan autoa junalla yhdessä tyttäriensä Julian ja Erican kanssa. Autoa olivat luovuttamassa Autotalo Hartikaiselta, tuotepäällikkö Antti Päivinen sekä Juniori Jokipoikien toiminnanjohtaja Jarmo Mustonen. Ennen kuin Sari sai perehdytyksen uuteen autoonsa, niin hän kertoi kahvittelun lomassa, miten tuli ostaneeksi arvan ja tunnelmistaan, kun selvisi, että hän on voittanut arvonnassa pääpalkintona olleen auton.

– Ostin arvan työkaveriltani, jonka lapsenlapsi pelaa Juniori Jokipojissa. En ole ennen voittanut arpajaisissa mitään suurempaa ja nytkin tarkoitus oli lähinnä tukea nuorisotoimintaa. Kun sain sitten myöhemmin soiton Jarmo Mustoselta, että olen voittanut auton, niin olo oli ensin hyvin epäuskoinen. Ajattelin, että tämä on varmaan joku pilasoitto. Mietin vähän aikaa ja muistin ostaneeni arvan. Jarmo sanoi, usko nyt vaan, kyllä tämä on totta, niin siitä se meni sitten pikkuhiljaa perille, Sari kertoo.

– Minulla on ennestään vanha farmariauto. Mieheni kanssa ollaan puhuttu, että farmarin tilalle pitäisi hankkia pienempi ja näppärämpi auto, joten tämä voitto tuli juuri sopivaan saumaan. Haluan sanoa vielä lopuksi ennen kuin lähdemme ajelemaan kotia kohti erittäin isot kiitokset Juniori Jokipojille, KIITOS!

Jos arpajaisten pääpalkinnon voittaja oli iloinen, niin tyytyväisiä olivat myös Jarmo Mustonen sekä Autotalo Hartikaisen myyntipäällikkö, Jouni Vänskä.

– Arpajaiset sujuivat hyvin. Juniorit sekä heidän vanhempansa tekivät ison työn myymällä arpoja ja lisäksi yhteistyökumppanit olivat arpajaisissa vahvasti mukana. Hartikaisen kanssa asiat sujuivat helposti. Isot kiitokset kaikille arvan ostaneille sekä talkoolaisille. Arpajaiset ovat kuitenkin tärkeä osa varainkeruuta joensuulaisen juniorikiekkoilun hyväksi, Jarmo muistuttaa.

– Arpajaiset oli hyvin järjestetty ja hieno kokemus myös Hartikaisen puolelta. Se, että näyttävästi teipattu auto oli näytillä Prisman pääaulassa, oli iso juttu varsinkin meidän sekä Fordin ja varmasti myös Juniori Jokipoikienkin kannalta. Siitä tuli meille paljon positiivista palautetta. Yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin Juniori Jokipoikien kanssa, sillä tulevaisuus on nuorissa. Onnittelut kaikille arvonnassa voittaneille ja lämpimät kiitokset Juniori Jokipojille, päättää Jouni.

Dataline Sport | Molentum Oy