MASKIPAKKO jäähallilla 9.10.2020 alkaen

09.10.2020

Alla Suomen Jääkiekkoliiton tänään tullut ohjeistus maskin käyttämisestä harjoitus- ja ottelutapahtumissa.

Suomen koronavirusepidemian tilanne on viime päivinä huonontunut. Jääkiekkoliiton tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä. Jotta näin voi tapahtua, edellyttää Jääkiekkoliitto seuroilta yleisten hygieniaohjeiden lisäksi seuraavia toimenpiteitä tästä päivästä alkaen:

  • seuran on määrättävä omiin ottelutapahtumiinsa ja harjoituksiin tulijoille maskipakko
  • mikäli turvavälejä tai maskipakkoa ei noudateta, on seuran tehtävä päätös ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämiseksi ilman katsojia

Pyydämme myös edelleen muistuttamaan harrastajia siitä, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei hallille tai muutoin ihmisten ilmoille voi tulla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyviä poissaoloja harjoituksista tai peleistä, mutta on äärimmäisen tärkeää viruksen leviämisen ennaltaehkäisyssä.

Nämä ohjeet ovat THL:n ohjeiden päälle tulleet tiukennetut ohjeet. Ohjeita päivitetään sitä mukaa, kun tietoa jääkiekkoliitosta saamme.

Muistutamme myös siitä, että harjoituksia ei edelleenkään ole luvallista tulla seuraamaan. Lisäksi vain niihin peleihin, jotka on ilmoitettu yleisölle avoimiksi, on katsojien sallittua tulla paikalle.

Dataline Sport | Molentum Oy