Yrityksille

Yrityksillesi sopiva ärjypaketti

Tue Juniori Jokipoikien toimintaa perinteisillä mainoksilla. Olemme paketoineet erikokoisia kaukalonlaitamainospaketteja teille valmiiksi.

Mega ärjy

Se on suurin ja kaunein, se löytyy harkkahallista paraatipaikalta. Suuri mainoslakana harkkahallin pohjoispuolen seinässä huolehtii jo pelkän kokonsa ansiosta, että yrityksesi huomataan. Mainoksen koko n. 4m x 1m. Hinta 2000€ + mainoksen valmistuskustannukset.

Iso ärjy

Isottele luvan kanssa! Mahtava mainospaikka löytyy harkkahallin kaukalon laidasta. Reilunkokoinen Ärjy, joka antaa mahdollisuuden kertoa yrityksestäsi isosti, kaiken mitä haluat. Iso -Ärjy voi olla vielä isompi, jos vain tuplaat sen. Mainoksen koko on n. 3m x 0,6m. Hinta 1000€ + mainoksen valmistukustannukset.

Pikku ärjy

Pieni-suuri mainos harkkahallin kaukalon pohjoispuolen korotetussa osassa. Huikea paikka - näppärä koko - kompaktipaketti! Mainoksen koko on n. 1,5m x 1m. Hinta 500€ + mainoksen valmistus kustannukset

Mini ärjy

Se puhkuu asennetta. Näy pleksissä ja ole tapahtumien ytimessä. Pleksimainoksen koko kaukalon päädyissä on n. 0,5m x 20cm. Hinta 200€ + mainoksen valmistuskustannukset

Pienestä se isompikin ärjy ponnistaa - Ryhdy junnukummiksi!

Kummiyritykset ovat vahvoja vaikuttajia, joiden ansiosta seuran juniroitoiminnan ja valmennuksen laatu paranee sekä harrastajien määrä kasvaa. Juniorikummiyrityksenä yritykselläsi on mahdollisuus erottua positiivisella tavalla muista  - hyödynnä kummiutta omassa markkinoinnissasi!

KIINNOSTUITKO? OTA IHMEESSÄ YHTEYTTÄ: Jarmo Mustonen, puh.050 550 8093, jarmo.mustonen@jokipojat.fi