U-12

U-12

Jokipojat U11 kaudella 2020-2021

U11 joukkueen kausi on hyvässä vauhdissa ja porukassa viilettää 36 innokasta jääkiekkoilijan alkua, täysillä ja pilke silmäkulmassa. Kesätreenejä vedettiin juhannukseen saakka, sen jälkeen pidettiin sellainen sopiva reilun kuukauden omatoimijakso, jolta pojat palasivat elokuussa intoa puhkuen ja hyvässä kunnossa. Jäälle päästiin heti elokuun alkupuolella, siitä alkaen jäätreenejä onkin kertynyt varsin hyvin 3 kertaa viikossa tahdilla. Pelejäkin on pelattu jo hyvä määrä niin ystävyysotteluiden, turnauksen kuin Leijonaliigankin muodossa ja ollaanpa heitetty yksi reissu bussilla aina Lappeenrantaan saakka. Kautta onkin hyvä jatkaa, kun kohta kolmaskin jää saadaan Joensuussa käyttöön. Kaudella on vielä ohjelmistossa treenien lisäksi useampi Leijonaliigan pelipäivä, muutamat pelitällit sekä keväällä kauden päätösturnaukset, joissa poikien toiveet ison kentän peleistä käyvät toteen.

Pojista on kasvamassa hienoja, urheiluhenkisiä ihmisiä, joilla intoa, yritystä ja iloa riittää. Ryhmässä joukkuehenki on käsin kosketeltavissa, joukkuekavereita kannustetaan ja tsempataan, fistit, klikit ja nyrkit yhteen ovat tuttu näky. Jokipoikien arvot sekä poikien kanssa yhdessä tehdyt säännöt ohjaavat toimintaa, harjoittelussa kantavina teemoina ovat ilo, yrittäminen ja keskittyminen. Pojat alkavat oppia myös klassisia kiekkolauseita, varsinkin "jos haluat maalin, mene maalille ja jos pitsan mene pitseriaan" on jo tuttua kuultavaa, seuraavaksi taidetaan opetella "four passes break any defence".

Meidän ovi on luonnollisesti auki myös uusille pelimiehen aluille. Meitä voi seurata myös Facebookissa, kannattaa tykätä Jokipojat -10 :)

Lisätietoja Juha Tanskanen puh. 050 506 7829 / [email protected]

Dataline Sport | Molentum Oy