Toimitsijaryhmät

Kirjuri on toimisija-aition vastaava. Kirjurin on oltava paikalla 1 h ennen ottelun alkua. Lisäksi kirjuri vastaa toimisijakansiosta yhdessä joukkueenjohtajan kanssa. Ottelua ennen kirjuri hyväksyttää pelaajalistat joukkueenjohtajilla sekä pelin jälkeen hoitaa kopiot joukkueille ja tuomareille.

Kuuluttaja hoitaa erätauko- ja pelikatko musiikin sekä kuuluttaa 1 kerran per erä yhteistyökumppanit/kuulutusmainokset. Kuuluttaja vastaa ottelun aika ns. kakkosajasta.

Kellonhoitaja ilmoittaa tuomareille sekä joukkueille pukukoppeihin jäälle menosta 3 min ennen lämmittelyä,1 erän, 2 erän ja 3 erän alkua.

Jäähyaitionhoitajat vastaavat, että maalit ovat pois tieltä ennen jääkoneen tuloa sekä laittavat maalit paikoilleen jäänajon jälkeen porakoneen kanssa. Lisäksi jäähyaition hoitajat laskevat mv-torjunnat ottelun aikana. (ohje toimitsijakansiossa)

Kuvaaja valmistelee kameran hyvissä ajoin ennen ottelua sekä lisäksi huolehtii, että tapahtuma on perustettu Fanseat GO palveluun.

Kioski myynti valmiiksi noin 30 min ennen ottelun alkua (silloin, kun ottelu on kilpahallissa)

Toimihenkilöt paikalla 30 min ennen ottelun alkua (kirjuri 1 h ennen)


Toimitsija ryhmä.1

kirjuri: Tanskanen/ Eiserbeck kello: Asikainen kuulutus: Puustinen

jäähyt Kiviniemi ja Aku Tanskanen kuvaus: Eronen

Toimitsija ryhmä.2

kirjuri: Juvonen kello: Kakkonen kuulutus: Immonen

jäähyt: Sariola ja Mikkonen kuvaus: Juurela

Toimitsija ryhmä.3

kirjuri: Eiserbeck/ Tanskanen kello: Kaajapuro kuulutus: Rova

jäähyt: Karjalainen ja Vartiainen kuvaus: Häyrynen

HUOM! Jokainen perhe vastaa omasta toimitsijavuorosta. Mikäli et pääse paikalle, niin järjestä sijainen tilalle.

KIOSKI

Silloin kun ottelu on kilpahallissa pidämme kioskia!

Anu vastaa kioskista. Anu ilmoittaa n. 3-5 päivää ennen ottelua WhatsApp inforyhmässä milloin kioski on auki. Kioskiin voi ilmoittautua suoraan Anulle tai info ryhmään. Kioskissa tulee olla 3 vapaaehtoista vanhempaa + Anu.